In mijn open atelier geef ik les in aquarel-, acryl- en olieverf schilderen en in pastel-, potlood tekenen aan beginners en gevorderden. De lessen zijn praktijkgericht. Je gaat maken wat jou het meeste aanspreekt en wat binnen je mogelijkheden ligt. Voor beginners heb ik een apart lesprogramma. Omdat de groepjes klein zijn, krijg je een zeer persoonlijke begeleiding.
HOE WERKT ZO’N LES? Jouw eigen inbreng bij de keuze van een thema of onderwerp bepaal je zelf, soms geef ik je een opdracht. Aan het einde van de les wordt jouw werk samen met het werk van de andere cursisten besproken.
Mijn groepjes bestaan uit 3, maximaal 4 personen.  We beginnen half september en half januari. Het heeft mijn voorkeur dat je vanaf de start erbij bent, maar als dat je niet lukt, kun je op elk moment van het jaar instappen.
Kosten: Je betaalt in één keer € 200,- voor 10 lessen. Je krijgt de kans om een les in te halen als je verhinderd bent door ziekte. Stap je later in, dan betaal je per les € 22,50. Koffie en thee zijn gratis.
Je kunt ook de keuze maken om een knipkaart te kopen voor 6 lessen. Je komt op een ochtend of middag in mijn atelier schilderijen of tekeningen maken onder mijn begeleiding. Dit doen we op afgesproken dagen. Kosten voor een knipkaart zijn € 150.-
Wil je meer weten? Kom gerust even langs in mijn atelier aan de Koningin Wilhelminalaan 3 in Leusden-zuid.

Je kunt mij bellen: 06 1554 3021,  of een mailtje sturen: marijke_snoek@hotmail.com