WORKSHOP SCHILDEREN                                                 

IN PLUKTUIN POLDERPLUK

THEMA: ZOMER

vrijdag 03/08 en/of zaterdag 05/08/2018, vrijdag 24/08 en/of zaterdag 26/08/2018                                                                      

SCHILDEREN IN DE PLUKTUIN ‘POLDERPLUK’ MET BEELDEND KUNSTENAAR MARIJKE SNOEK

Dit jaar gaat Marijke Snoek weer workshops schilderen geven. Deze keer in de pluktuin ‘Polderpluk’ van Janneke van Dalen. Het thema ‘ZOMER’ biedt tal van mogelijkheden! Er zijn veel boeiende onderwerpen, het ritme en de structuur van de planten/bloemen, de koeien en schapen in de wei, schuurtjes en andere opstallen, kortom voldoende om met verf en penseel er op uit te trekken!

De dagen zijn geschikt voor beginners en gevorderden. We gaan met acrylverf werken. Heb je zelf schilder spullen, neem die mee, dan betaal je minder. Ben je in het bezit van olieverf, dan kun je daar ook in 1 dag een schilderij van maken a la prima. Bij slecht weer kunnen we gebruik maken van de zeer ruime schuur. Aan het eind van de dag zullen we het werk samen bespreken.

Data: vrijdag 03/08 en/of zaterdag 04/08/2018, vrijdag 24/08 en/of zaterdag 25/08/2018

Tijd: 10.30 – 16.00 uur. Lunchpauze van ca. een uur.

Kosten: € 45. exclusief materiaal (zelf meenemen), € 55. inclusief materiaal. Koffie en thee zijn inclusief de prijs.

Neem je eigen lunch mee. Laat je de lunch liever verzorgen? Dan betaal je daar €15. voor.

Locatie: pluktuin Polderpluk, Buitendijkse weg 3, Kampen

Betaling: NL 58INGB0002171422 t.n.v. Marijke van Santen-Snoek, De Maat 33 Kampen.

Meedoen?

Bel: 038-337 6802 of 06-1554 3021 of mail: marijke_snoek@hotmail.com en zie ook www.marijkesnoek.nl

Na aanmelding ontvangt u een bevestiging met informatie over materiaal. e.d.

Pluktuin ‘Polderpluk’ en Marijke Snoek kun je ook vinden op facebook

IEDEREEN IS CREATIEF!
In mijn workshops en cursussen staan eigen creativiteit centraal en worden cursisten gestimuleerd om te experimenteren met diverse technieken en materialen. Ze kunnen een workshop volgen als er een feestje te vieren is, bijvoorbeeld een verjaardag, een vrijgezellenfeest, een jubileum een vriend(inn)endag, familiedag, broer- of zussendag enz. Het onderwerp van die dag kan in overleg worden samengesteld.
Kosten voor de workshop zijn €  45. p.p. exclusief doek, materialen, koffie en thee. Inclusief materialen zijn de kosten € 55. p.p. p.d.

WORKSHOP SCHILDEREN OP EEN CONFERENTIE
Heel geschikt voor een conferentie is deze workshop schilderen. Ter ontspanning, verdieping of uiting van de informatie die tijdens een conferentie wordt gedeeld. Thema’s en prijzen in overleg.

EVANGELISATIE- OF KERKDIENST.
Heel geschikt voor een speciale vieringen of een evangelisatie- of kerkdienst is het gebruik van beelden tijdens de verkondiging. In de Grote of St. Laurenskerk te Rotterdam en in de Veenhartkerk te Mijdrecht is al gebruik gemaakt van deze manier van verkondigen. In maart 2009 werd in de Thomaskerk te Den Haag de Marcuspassion uitgevoerd. Samen met nog een aantal kunstenaars werd op deze avond gebruik gemaakt van de mogelijkheid om een aantal disciplines binnen de kunstuitingen bijeen te brengen in één programma: muziek, poëzie en beeldende kunst.