WORKSHOP SCHILDEREN                                                 

IN PLUKTUIN POLDERPLUK

THEMA: ZOMER

vrijdagmiddagen 2, 9, 16, 30 augustus 2019 en of zaterdagmiddagen 3, 10,17 en/of 31 augustus 2019.  

SCHILDEREN IN DE PLUKTUIN ‘POLDERPLUK’ MET BEELDEND KUNSTENAAR MARIJKE SNOEK

Na het grote succes van vorig jaar zomer 2018, gaat Marijke Snoek ook dit jaar weer workshops schilderen geven in ´pluktuin Polderpluk’ van Janneke van Dalen. Het thema ‘ZOMER’ biedt tal van mogelijkheden! Er zijn veel boeiende onderwerpen: het ritme en de structuur van de planten en bloemen, de koeien en schapen in de wei, de schuurtjes en andere opstallen, kortom voldoende om met verf en penseel er op uit te trekken!

De middagen zijn geschikt voor beginners en gevorderden. We gaan met acrylverf werken. Werk je liever met olieverf? Neem het mee, je kunt dan ‘a la prima’ werken. Neem jij je eigen materiaal mee? Je betaalt dan minder. Bij slecht weer kunnen we gebruik maken van de zeer ruime schuur. Aan het eind van de middag zullen we het werk samen bespreken. De workshop gaat door bij minimaal zes personen.

Data: vrijdagmiddagen 2, 9, 16, 30 augustus 2019 en of zaterdagmiddagen 3, 10,17 en/of 31 augustus 2019.                                                                                    Tijd: 13.00 uur- 17.00 uur.  Kosten: per dagdeel € 50., inclusief materiaal. Exclusief materiaal € 42,50. Koffie en thee zijn inclusief de prijs.

Locatie: pluktuin Polderpluk, Buitendijkse weg 3, Kampen

Betaling: NL 58INGB0002171422 t.n.v. Marijke van Santen-Snoek, De Maat 33 Kampen.

Meedoen? Bel: 038-337 6802 of 06-1554 3021 of mail: marijke_snoek@hotmail.com en zie ook www.marijkesnoek.nl

Na aanmelding ontvangt u een bevestiging met informatie over materiaal. e.d.

Pluktuin ‘Polderpluk’ en Marijke Snoek kun je ook vinden op facebook

IEDEREEN IS CREATIEF!
In mijn workshops en cursussen staan eigen creativiteit centraal en worden cursisten gestimuleerd om te experimenteren met diverse technieken en materialen. Ze kunnen een workshop volgen als er een feestje te vieren is, bijvoorbeeld een verjaardag, een vrijgezellenfeest, een jubileum een vriend(inn)endag, familiedag, broer- of zussendag enz. Het onderwerp van die dag kan in overleg worden samengesteld.
Kosten voor de workshop zijn €  50. p.p. inclusief doek, materialen, koffie en thee. Inclusief materialen zijn de kosten € 42,50. p.p. p.d.

WORKSHOP SCHILDEREN OP EEN CONFERENTIE
Heel geschikt voor een conferentie is deze workshop schilderen. Ter ontspanning, verdieping of uiting van de informatie die tijdens een conferentie wordt gedeeld. Thema’s en prijzen in overleg.

EVANGELISATIE- OF KERKDIENST.
Heel geschikt voor een speciale vieringen of een evangelisatie- of kerkdienst is het gebruik van beelden tijdens de verkondiging. In de Grote of St. Laurenskerk te Rotterdam en in de Veenhartkerk te Mijdrecht is al gebruik gemaakt van deze manier van verkondigen. In maart 2009 werd in de Thomaskerk te Den Haag de Marcuspassion uitgevoerd. Samen met nog een aantal kunstenaars werd op deze avond gebruik gemaakt van de mogelijkheid om een aantal disciplines binnen de kunstuitingen bijeen te brengen in één programma: muziek, poëzie en beeldende kunst.