In mijn open atelier geef ik les in aquarel, acrylverf, olieverf schilderen en pastel-, potlood tekenen aan beginners en gevorderden. De lessen zijn praktijkgericht. Cursisten gaan maken wat hen het meeste aanspreekt en wat binnen hun mogelijkheden ligt. Voor beginners heb ik een apart lesprogramma. Omdat de groepjes klein zijn, krijg je een zeer persoonlijke begeleiding.

HOE WERKT ZO’N CURSUS?

Cursisten betalen in één keer voor 12 lessen, terwijl ze de kans krijgt om 14 lessen te volgen. Ze krijgen dus 2 lessen GRATIS! We beginnen half januari en eind mei 2009 is de laatste les. In het najaar beginnen we half september en we stoppen half december. De cursisten kunnnen in totaal 28 lessen per jaar volgen, terwijl ze er 24 betalen! Koffie en thee zijn gratis! Per les zijn de kosten € 12.50.
Dan is er de mogelijkheid om een knipkaart te kopen voor 6 lessen. De cursisten komen op een vaste ochtend/middag of avond in mijn atelier schilderijen maken onder mijn begeleiding. Alleen op alle vaste afgesproken dagen. Ze mogen het hele jaar komen, uitgezonderd de schoolvakanties. Kosten voor een knipkaart: € 120.

Wil je meer weten? Kom gerust even langs in mijn atelier op de Maat 33, Kampen.

U/jij kunt mij ook mobiel bellen of naar onze vaste telefoon, of mail even.
Zie contact.